Hoofd(personal)trainer Basic-Fit

Per april 2024 is Boompersonaltraining* hoofd(personal)trainer van Basic-Fit, locatie Wembley 3 te Emmen.

Wanneer u voornemens bent om enige activiteit bij Boompersonaltraining af te nemen, dan zullen deze activiteiten plaatsvinden op bovengenoemde locatie waar ik u uitstekend kan begeleiden in het verwezenlijken van uw (sportieve) doelstelling(en).

Basic-Fit beschikt namelijk over de nieuwste apparatuur van ‘Matrix’ en ‘Technogym’, waarmee u in het kader van ‘zo efficiënt mogelijk trainen’ met deze apparatuur niks tekort komt!

Daarnaast beschikt Basic-Fit in zijn totaliteit over een ruim assortiment aan trainingsmiddelen/-apparatuur, waardoor er voor iedereen en elke doelstelling genoeg opties zijn om die bepaalde spiergroep op verschillende manieren te trainen! Mist u toch iets aan trainingsmiddelen/-apparatuur? Geef het vooral aan mij door, dan kan ik proberen om het alsnog te realiseren!

‘Personal Training Intro’ (PTI)

Mocht u net lid zijn geworden van Basic-Fit, dan krijg u een welkomstmail met daarin de vraag of u gebruik wilt maken van een ‘Personal Training Intro’ (PTI). Mocht u aangeven dat u hier wel gebruik van wil maken, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een intakegesprek (dit is nog niet daadwerkelijk de PTI). De PTI wordt voor iedere nieuwe klant voor een gereduceerd tarief aangeboden. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bent u nog geen lid van Basic-Fit? Geen probleem! Wel zou ik u vragen, omdat Basic-Fit dit wel als voorwaarde stelt tot het mogen geven van personal training, om lid te worden. Echter, dit blijft uw eigen keuze en voor iedere keuze heb ik natuurlijk begrip!

Fysiotherapie & meer…

Ben u lid van Basic-Fit en kampt u met een (chronische) blessure, komt u terug van een blessure/operatie of heeft u pijntjes, waarvan u niet zeker weet of het verstandig is om ermee te door te trainen? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een aangesloten fysiotherapeut.

Basic-Fit biedt verder nog andere online begeleidingsvormen en handige informatie aan op de website en de Basic-fit-app, ook met betrekking tot voeding en voedingsschema’s, wat zeker de moeite waard is om u in te verdiepen!

Werken als personal trainer

Binnen het bestaande concept van hoofd(personal)trainer is het mogelijk om als ‘zelfstandig’ personal trainer ook personal training te geven binnen dezelfde Basic-Fit. U moet daarvoor wel aan een aantal voorwaarden voldoen, wat altijd in overeenstemming gaat met de hoofd(personal)trainer.

Bent u een enthousiaste en gecertificeerde personal trainer met minimaal één jaar ervaring, bent u daarnaast flexibel, kunt u goed samenwerken en heeft u geen problemen om zich te conformeren aan geldende regels, trainingsprincipes, kledingvoorschriften etc. Dan kunt u hier solliciteren!

* Voor meer informatie met betrekking tot al het bovenstaande kunt u op de ‘rood’ gekleurde teksten klikken.

Neem hier gerust contact op!