Personal training

Mensen wil ik graag begeleiden in het bewandelen van zijn of haar weg naar een verbeterde versie van zichzelf.

Ik geloof in het belang van persoonlijk contact en een op maat gemaakt trainingsschema dat is afgestemd op individuele behoeften en doelen. Of u nou net begint met krachttraining (fitness in zijn algemeenheid) of al ervaring hebt: ik ben hier om u te ondersteunen en u te helpen het beste uit uzelf te halen. Stap-voor-stap.

Als sporter en personal trainer heb ik door ervaring en kennis een eigen(zinnige) manier van training (geven) ontwikkeld, waarbij u zo efficiënt mogelijk traint, elke training progressie kan blijven boeken en tegelijkertijd de kans op blessures minimaliseert.

Krachttraining gaat niet alleen over het opbouwen van spieren, maar ook over het ontwikkelen van (zelf)discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.  Mijn doel is om een positieve, motiverende omgeving te creëren waarin u leert te vertrouwen op het proces. Dit vertrouwen komt door te ervaren dat u daadwerkelijk elke training progressie kan blijven boeken en daarnaast verantwoord kan blijven groeien.

Woont u in de omgeving van Emmen of bent u in de gelegenheid om de reis naar Emmen te maken, laten we dan samen werken aan het creëren van een sterkere, gezondere versie van uzelf. Of u nu uw kracht wilt vergroten, in (spier)massa wil aankomen, uw conditie wilt verbeteren, techniektraining voor specifieke oefeningen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging: ik ben hier om u met alle liefde en enthousiasme te helpen!

Werkwijze

Wanneer ik de eer heb om u te trainen gaat het als volgt in z’n werk:

Stap 1

Gratis intakegesprek.

Stap 2

Het ‘op maat’ gemaakte trainingsschema samen
doolopen.

Stap 3

Zelfstandig het trainingsschema doorlopen.

Stap 4

Evaluatie.

Neem hier gerust contact op!